Wie zijn wij?

HierNuWernhoutmindfulnessbushcraftpaardencoaching

life is what happens to you while you are busy making other plans

Hier & Nu

Waar Lindsay het liefst te paard de natuur in trekt, gaat Dennis op pad met zijn backpack. Samen genieten ze volop van het steeds meer loslaten van materiële zaken en genieten van wat de natuur en ieders “True Nature” een mens te bieden heeft.

Over leven en overleven ontmoeten elkaar in het Hier & Nu, waardoor er rust & vertrouwen ontstaat in de voortdurende veranderingen die het leven voluit beleven met zich meebrengt. Deze kennis en ervaringen zetten zij nu samen in bij Centrum Hier & Nu waar mens & dier hun krachten verenigen om jou te helpen je zelfontwikkeling meer kracht bij te zetten. Don’t fear the tiger, be the tiger!

Waarheen de weg ook gaat, volg altijd je hart, want dat klopt!


Ravi en Jade

Wij zijn Ravi (links) en Jade (rechts). We wonen al een aantal jaren bij Lindsay en Dennis. We zetten graag de boel op stelten, maar slapen daarna ook best veel.

We worden enorm enthousiast als we nieuwe mensen ontmoeten en vinden het heel fijn als we lekker vaak en lang gekriebeld worden.


Ik ben Roover. Ik woon hier ook al een hele tijd. Het is mij niet helemaal duidelijk wat mijn taak hier is, dus ik doe maar een dotje. Ik vang af en toe een muisje, verschijn onverwachts ineens uit het hoge gras of lig gewoon lekker te luieren in de zon of binnen op de bank. Verder vind ik het heel fijn om geaaid te worden, maar mensen die ik niet ken vind ik altijd wel spannend en meestal ga ik dan maar even verderop liggen.

Roover

Wij zijn de drie musketiers. Van links naar rechts: Sarah, Roosje en Winnie. Wij wonen hier nog niet zo lang, maar hebben het erg naar ons zin. We hebben hier gras in overvloed en zijn vaak lekker aan het spelen. We houden enorm van klimmen en brokjes.


Wij zijn de kippen van Hier & Nu. We scharrelen lekker rond in ons ruime verblijf (en regelmatig daarbuiten). In ruil voor al ons eten en de goede zorgen leveren wij de verse eieren. Niet iedereen wilde op de foto, dus de anderen ontmoet je wel ter plekke.


Wij zijn Winnie (wit) en Alfred (zwart). Wij zijn de nieuwste bewoners hier. We delen de ruimte met de kippen, wat niet altijd leuk is, maar meestal wel gezellig. We hebben ons eigen zwembadje, waar we ons lekker in kunnen wassen (als de kippen het niet leeg drinken). Verder waggelen we lekker rond op zoek naar een lekker maaltje.


Scroll naar boven