Ons aanbod

Kampvuurkoken

Iedereen houdt van lekker eten, maar om daar uren voor in de keuken te staan is een ander verhaal. Stel nou dat je in plaats van in de keuken, lekker gezellig rond een kampvuur kan staan en zitten? Dat maakt zelfs koken een feest van ontspanning en gezelligheid.

Tijdens de workshop koken op kampvuur met de Dutch Oven laten we je deze heerlijke ontspannen sfeer ervaren tijdens het koken

Lees meer

Familieopstellingen met paarden

Ontwikkelen doe je zelf. Het is jouw lijf, jouw loopbaan en jouw leven dat jij op eigen unieke wijze door ontwikkelt. Wat niet inhoudt dat je het alleen moet doen!

Wil jij samen met ons het leven (leren) be-leven? Optimaal genieten van en moeiteloos omgaan met reacties van je lichaam, relaties, werk en andere groepen waarin je je leven leeft? Wil je de kracht en ondersteuning van een groep en familieopstellingen aanwenden om een stap verder te komen in jouw zelfontwikkeling? Met of zonder behulp van paarden als spiegel oftewel systemisch paardencoaching?

Lees meer

Back 2 Basic

Tijdens het Back-2-Basic weekend gaan we samen terug naar de basis. Op het gebied van voeding, onderdak, veiligheid, rust & zelfontwikkeling. We gaan gezond koken op het kampvuur, slapen in een tent of onder een tarp (zeil), onderzoeken wat jij nodig hebt om je veilig te voelen, komen heerlijk tot rust en door middel van een familieopstelling wordt er gekeken naar de basis van je leven.

Lees meer

teambuilding

Teambuilding

Wat is er mooier dan je leerzame teambuilding af te sluiten met (h)eerlijk zelfgemaakt kampvuurdiner?

Dat kan met onze Coaching & Cooking Teambuilding voor groepen vanaf 8 personen.

Lees meer