Kampvuurkoken

Koken op kampvuur met een Dutch Oven

Iedereen houdt van lekker eten, maar om daar uren voor in de keuken te staan is een ander verhaal. Stel nou dat je in plaats van in de keuken, lekker gezellig rond een kampvuur kan staan en zitten? Dat maakt zelfs koken een feest van ontspanning en gezelligheid.

Tijdens de workshop koken op kampvuur met de Dutch Oven laten we je deze heerlijke ontspannen sfeer ervaren tijdens het koken. We nemen eerst de tijd om de kampvuren op te starten. Dit gebeurt niet met een aanmaakblokje en lucifer, maar we vergroten de uitdaging door dit met een fire-steel te doen. Dit vergt enige kennis (en dus uitleg) over de opbouw van een kampvuur, maar het vergroot het gevoel van voldoending, plezier en trots. Als de kampvuren lekker branden, gaan we met de voorbereidingen voor het eten beginnen. We werken in 3 groepjes. De verschillende groepjes maken respectievelijk het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Na het bereiden van de gerechten, gaan we met zijn allen heerlijk genieten van onze kookkunsten op het kampvuur.

Data 

Helaas, de open inschrijfdagen zijn voor 2019 voorbij tot de lente 2020! Enkel voor besloten groepen of individuele trajecten, koken we nog samen met je op aanvraag. Tijdens onze andere activiteiten zoals de open tuindagen bakken we nog wel taarten op het kampvuur dus check hier de agenda om te smullen.

Tijden

Workshop van 15:00u – 19:00u met inloop vanaf 14:30u.

Jouw investering

Volwassene: €25,00 per persoon
Kinderen onder de 12 jaar: €15,00 (onder begeleiding van een volwassene)

Ja, ik meld me aan voor Kampvuurkoken
Ik meld me aan voor de cursus Kampvuurkoken op:

Aantal volwassenen:

Aantal kinderen: (kinderen alleen onder begeleiding van een betalende volwassene, max. 2 kinderen per begeleider)

Heb je nog vragen of opmerkingen bijvoorbeeld allergieën, dieetwensen of andere zaken die van belang zijn voor je deelname? Laat deze dan aan ons weten!