Familieopstellingen

Terug naar de basis met familieopstellingen 

Ontwikkelen doe je zelf. Het is jouw lijf, jouw loopbaan en jouw leven dat jij op eigen wijze door ontwikkelt. Wat niet inhoudt dat je het alleen moet doen!
Wil jij optimaal genieten van jouw lijf, relaties, werk en leven? Wil jij de kracht en ondersteuning van een groep en familieopstellingen aanwenden om een stap verder te komen in jouw ontwikkeling? Met of zonder behulp van het paard als spiegel oftewel systemisch paardencoaching? Dat kan Hier & Nu!

Met familieopstellingen bieden wij professionele ondersteuning in een ontspannen, informele sfeer. Serieus waar het moet en met humor waar het kan. Verschillende onderwerpen zijn geschikt om mee te werken bijvoorbeeld omgaan met verlies, energie balans, stress en uitdagingen.
Op de dagen dat we samenkomen, bundel je met 4-6 personen de krachten om jezelf en anderen tot meer bewustzijn, waardering, inzicht en begrip te brengen. Een familieopstelling maakt jou binnen je context fysiek zichtbaar. De groepsgenoten en de paarden hebben hierbij een ondersteunende rol. Je kunt met afstand naar je situatie kijken en zo stappen verder bepalen.

Data

Zie onze Agenda, of plan je eigen groepsdatum of individuele coaching.

Liever eerst kennismaken? Dat kan altijd & vrijblijvend.

Jouw investering

Per middag / avond: 25 euro p.p.
Per dag: 65 euro p.p.
Een individuele coaching of opstelling (met of zonder inzet van paarden): 75 euro per sessie van 1,5 uur.

Een factuur of individueel traject op naam van je baas of eigen bedrijf ter persoonlijke- en professionele ontwikkeling? Geen probleem bij ons!

Je kunt zelfs overnachten met ons Back to Basic programma van meerdere dagen.

 

Ja, ik meld me aan voor een familieopstelling


Aantal personen:

Heb je nog vragen of opmerkingen of andere zaken die van belang zijn voor je deelname? Laat deze dan aan ons weten!