Back to Basic

Een weekend terug naar de basis

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, er wordt geen tijd meer gemaakt om tot rust te komen om onze zelfontwikkeling te integreren in je diepere wezen. We worden geleefd in plaats van dat we zelf leven, we verliezen de basis soms uit het oog.
Tijdens het Back to Basic weekend gaan we samen terug naar de basis. Op het gebied van voeding, onderdak, veiligheid, rust & zelfontwikkeling. We gaan gezond koken op het kampvuur, slapen in een tent, de hooizolder of onder een tarp (zeil). We onderzoeken wat jij nodig hebt om je veilig te voelen, komen heerlijk tot rust en door middel van een familieopstelling wordt er gekeken naar de basis & kernwaardes in je leven met respect voor je verleden, gericht op je toekomst  met startpunt Hier & Nu. Wat speelt er vandaag de dag nog steeds door uit het verleden dat niet meer dienend is aan hoe je nu je leven wilt leiden? Wat zorgt ervoor dat je bepaalde terugkerende gewoontes hebt of waarom loop je op bepaalde zaken en relaties vast?
Zonder een stevige basis & plezier is er geen mogelijkheid voor een evenwichtige zelfontwikkeling. Dus wil je even weg uit de hektiek, tijd voor pauze of loop je ergens op vast in je lijf, leven, relatie of loopbaan? Maak het leven dan weer simpel, ga met ons Back to Basic!

Data

Momenteel staat er geen open inschrijfdatum gepland. Wil je individueel of met een besloten groep komen, neem dan gerust contact op. Of plaats je op de wachtlijst voor open inschrijvingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een interne 3-daagse retraite terug naar je natuur met kampvuurkoken, bushcrafts en zelfontwikkeling met familieopstellingen en systemisch paardencoaching op onze prachtige, rustgevende locatie totaal afgestemd op jouw wensen & behoeften.

Jouw investering

Vanaf €195,00 per persoon *

*Losse overnachtingen zonder coaching, Ouder-Kind weekenden & besloten groepen op aanvraag

Inclusief 2x 5 uur intensief dagprogramma met familieopstellingen en coaching met inzet van paarden, 2 overnachtingen in eigen kampeermiddel, alle (kampvuur)maaltijden, onbeperkt koffie, thee, kristalwater & tussendoortjes.

Ja, ik ga met jullie Back to Basic!
Ik meld me aan voor de cursus back to Basic in het weekend:

Aantal personen:

Heb je nog vragen of opmerkingen (bijvoorbeeld allergieën, dieetwensen of andere zaken die van belang zijn voor je deelname? Laat deze dan aan ons weten!