Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel met opstellingen & paarden

12 september 2020 - 13:30 - 16:30

Ik nodig je uit, om met mij mee te zakken in het tempo, je stevige (wandel)schoenen aan te trekken en mijn  wereld in te stappen van het Hier & Nu. Vandaag draait rondom jou, het vrouw zijn en mens zijn en even tijd nemen voor jezelf in deze hectische tijden vol dualiteit en tegenstrijdige meningen. We zoeken met elkaar  de balans (weer) en magie op door middel van opstellingen, het doorleven en doorvoelen van patronen in onszelf en de ander om vervolgens de belemmerende gewoonten te doorbreken. Vrijer, energieker, lichter, speelser, maar wel pas na (h)erkenning van jullie vraagstukken tijdens de familieopstellingen. De paarden zijn daarbij (als het weer het toelaat) onze spiegels, transformators, bruggenbouwers en richtingwijzers als inspirerend mede-coaches. Bij regen werken we binnen in de daarvoor ingerichte coachruimte. Wil jij tijd voor je zelf en tegelijk met een groep prachtige, krachtige vrouwen jezelf voeden? Voel je dan welkom om eenmalig of vaker aan te sluiten op de maandelijkse vrouwencirkel met opstellingen & paarden. We ontmoeten je graag!

Investering: 25,- euro per persoon per keer.  Schrijf je gelijk in voor drie vrouwencirkels, dan betaal je slechts 60,- euro in totaal.

Er is plaats voor maximaal 5 vrouwen in deze cirkels, de inschrijving verloopt op basis van volgorde van inschrijving en betaling. Meer info over hoe onze familieopstellingen verlopen lees je hier.

Inschrijven of meer info? Lindsay Karels, bel/app me op 06-26986099 of mail me.

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Tijd:
13:30 - 16:30

Organisator

Hier & Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven