Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Tuinen Dag met kristallenverkoop

4 augustus 2019 - 10:00 - 16:00

Wij doen mee aan de fiets- en wandelroute van opentuinen.be

Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een open-inloop voor iedereen die toe is aan een pauze.
De (gratis) koffie & thee staan voor je klaar in onze prachtige binnentuin en bij droog weer bakken we taarten op het kampvuur in onze grote Dutch Ovens. Ook start er op elk uur een rondleiding door de tuinen, langs de dieren en de weilanden bestaande uit ons Equi-habitat: een natuurlijke paardenhouderij vol andere wilde- en erfdieren geintegreerd in het Brabants landschap met inheemse bomen, struiken, kruiden en bovenal evenwicht, biodiversiteit, ruimte & vruchtbaarheid.

Dit plan dat in fasen gerealiseerd wordt, gaat nu zijn 3e jaarcyclus in. We vertellen je graag over de ontwikkeling van ons terrein en de natuurlijke behoeftes qua leefomgeving van de dieren om ons heen. Natuurlijk ontbreekt een kop koffie & thee niet!

Speciale ruimte maken we voor een nieuwe aankomst van edelstenen & (berg)kristallen die in onze binnentuin uitgestald zullen staan om van dichtbij te bekijken, vragen te stellen over hun werking en afkomst met de mogelijkheid een aantal van hen te kopen of na te bestellen voor het goede doel: traumatherapie te paard bij Hier & Nu in ons “van wond naar wonder”jeugdprogramma dat gaat starten.

Gegevens

Datum:
4 augustus 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Tags:
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven